Šport
728 ogledov

Roglič dobiva novo orožje za naskok na Tour

Martin
Nemec Tony Martin, štirikratni svetovni prvak v kronometru, bo nova okrepitev nizozemske ekipe Lotto NL-Jumbo, za katero vozi tudi slovenski as Primož Roglič.

Izjemni kolesar v vožnji na čas, Tony Martin, ki se bo novi sredini pridružil po koncu sezone, se je z moštvom dogovoril o vseh podrobnosti prestopa iz ekipe Katjuša Alpecin, dveletno pogodbo pa bo podpisal septembra, so sporočili iz Lotta NL-Jumba.

Primož Roglič Video Šport Roglič je Lottovce spravljal tudi v nervozo

Triintridesetletni nemški kolesar je bil želja Nizozemcev predvsem zaradi dejstva, da je bila ekipa doslej neprepričljiva v ekipnih kronometrih. Na letošnjem Touru je proti Skyu izgubila več kot minuto, kar je bil velik udarec za Primoža Rogliča in Stevena Kruijswijka, ki sta se borila za visoka mesta v skupni razvrstitvi.

primož roglič Lep skok! Šport Roglič že zdaj med favoriti za Tour 2019

Martin, ki zna biti v pomoč tudi v gorskih etapah, letošnjega Toura ni končal, saj si je ob padcu v osmi etapi zlomil vretence. Zaenkrat po poškodbi še ni nared za tekmovanja.

primož roglič Magazin To je dekle Primoža Rogliča
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice