Roglič odgovoril Belgijcem: "Nisem mogel niti ..."

Foto: Twitter primož roglič
Slovenski kolesar je v odzivu na obtožbe iz belgijskih medijev odgovoril, da je na cestni dirki SP vozil na robu svojih zmožnosti.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič (Jumbo-Visma) je v pogovoru za belgijski VTM Nieuws delil svoj pogled na razplet cestne preizkušnje svetovnega prvenstva v Imoli, kjer po mnenju belgijskih novinarjev in nekdanjih kolesarjev ni bil dovolj aktiven pomagač ob prizadevanjih člana Jumbo-Visme Wouta van Aerta, ki je na koncu zaostal le za zmagovalcem Julianom Alaphilippom.

Drama na SP Belgijci udrihajo po Rogliču, odzval se je Van Aert: "Govorila sva"

"Wout je izjemen šampion. Dal sem vse sebe, ker je še vedno moj moštveni kolega. Zagotovo bi mi bilo ljubše, če bi uspel ujeli Alaphilippa," je pojasnil Roglič in dodal: "Nimam kaj drugega za povedati. Res je velik športnikm super fant. Njegovi rezultati to dokazujejo."

Foto: Kolesarska zveza Slovenije roglič

Novinar je nato Rogliču predlstavil prevladujoče mnenje v Belgiji, da za Wouta ni storil vsega, kar bi lahko. "Kot sem že dejal, bil sem na meji, če me razumete," je odvrnil šestouvrščeni Slovenec. "Na koncu nisem mogel niti šprintati," je dodal.

SP Roglič: Malo mi je zmanjkalo SP Belgijci pobesneli zaradi Rogliča, je državni sovražnik št. 1
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:32 29. September 2020.

    Ma pustite ga že na miru, da se lahko v miru pripravi na Vuelto!!!

  • 17:18 28. September 2020.

    Primož, ni se ti treba opravičevat, tukaj so drugačne ekipe in dirka se za svojo ekipo in rezultat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.