Ronaldo najprej udaril sina, nato še Georgino

Foto: Epa ronaldo georgina
Zvezdnik Juventusa je pridelal buško svojemu sinu, medtem ko jo je Georgina še poceni odnesla.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Juventusa so po zadnji domači tekme ligaške sezone, na kateri so remizirali z Atalanto (1:1), pozirali s pokalom ob osmem zaporednem naslovu državnega prvaka. Zvezdniku domačega moštva Cristianu Ronaldu so se ob tej priložnosti na zelenici pridružili člani njegove družine in skupaj so pozirali pred zbranimi fotografi. 

Zavrelo Ronaldo provociral: "Premajhen si, da bi govoril."

Portugalec ni bil najbolj pazljiv pri rokovanju z več kot pet kiogramov težkim pokalom, s katerim je najprej v obraz udaril svojega osemletnega sina, nato pa jih je skupila še njegova izbranka Georgina.

Foto: Print Screen Foto: Print Screen

Ronaldo je bil že v svoji premierni sezoni na Apeninskem polotoku izbran za najkoristnejšega igralca lige (MVP). V Serie A je zabil 21 golov in končal na četrtem mestu lestvice najboljših strelcev .Priznanja se je ob koncu sezone veselil tudi slovenski čuvaj mreže Samir Handanović (Inter), ki je bil izbran za najboljšega vratarja Serie A.

Ob bok Cristianu Tako visoko Handanovića cenijo Italijani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:33 15. Junij 2019.

    Le kdo vam izmišlja tako kretenske naslove??? Jaz bi ga v trenutku brcnil v rit!

  • 12:33 21. Maj 2019.

    SARMA - naj golman - pa takoj nato na prvi tekmi "faše" 4 komade. Upam, da ga KEK ne bo …

  • 19:39 20. Maj 2019.

    Res udarni naslov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.