Ronaldo ni več član Uniteda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Manchester United sporočil, da se je razšel s Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Manchester United in portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo sta se sporazumno razšla, je sporočil angleški klub. 

"Klub se mu zahvaljuje za prispevek v njegovih dveh etapah na Old Traffordu. Dosegel je 145 golov na 346 tekmah. Njemu in družini želi vse najboljše v prihodnosti," je Manchester United zapisal v sporočilu za javnost.

"Vsi pri Manchester Unitedu ostajajo osredotočeni na delo s trenerjem Erikom ten Hagom za čim boljše dosežke na igrišču," še piše v sporočilu.

Sedemintridesetletni prejemnik petih zlatih žog je bil član Manchester Uniteda od 2003 do 2009 ter ponovno od 27. avgusta 2021. Pred dnevi je v intervju ju kritiziral vodstvo kluba in novega trenerja, s tem pa si je naposled 'izboril' pot iz kluba, ki ga je želel zapustiti že v poletnem prestopnem roku.

Prestopna bomba Nov premik v sagi, Ronaldo se nudi temu evropskemu velikanu SP 2022 Ronaldo spregovoril o posledicah famoznega intervjuja Besni in jezni Zdaj je jasno: Ronalda se bo United pozimi znebil

Cristiano Ronaldo je trenutno na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer ga prva tekma s portugalsko reprezentanco čaka v četrtek proti Gani (17.00).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.