Šport > Nogomet
9484 ogledov

Nov premik v sagi, Ronaldo se nudi temu evropskemu velikanu

Cristiano Ronaldo Real Madrid Atlético Madrid EPA
Izkušeni Portugalec naj bi si želel vrnitve v svoj nekdanji klub.

Po poročanju španskih medijev naj bi si nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo po zaključku svetovnega prvenstva v Katarju želel nadaljevati kariero pri madridskem Realu.

Portugalski nogometaš je namreč pred začetkom svetovnega prvenstva poskrbel za velik škandal, saj je v zloglasnem intervjuju s Piersom Morganom močno udaril po vodstvu svojega kluba Manchester Uniteda ter trenerju Eriku ten Hagu.

Cristiano Ronaldo SP 2022 Šport Ronaldo spregovoril o posledicah famoznega intervjuja

Po poročanju otoških medijev naj bi se vodilni možje Rdečih vragov s pomočjo odvetnikov že lotili iskanja podlage za predčasno prekinitev pogodbe, katera sicer veže Portugalca na Old Trafford vse do konca sezone.

Medtem pa naj bi po pisanju španskih medijev bili aktivni tudi Ronaldovi zastopniki, ki naj bi že kontaktirali madridski Real, pri katerem je Portugalec preživel devet sezon, preden se je odpravil k Juventusu in kasneje Manchester Unitedu.

Ronaldo naj bi madridskemu velikanu ponudil svoje usluge zgolj do konca sezone, kjer bi bil rešitev v napadu po nedavni poškodbi prvega zvezdnika ekipe Karima Benzemaja.

Tudi če Manchester United ne najde prave pravne osnove za predčasno prekinitev pogodbe, bi lahko bil Real Madrid po pisanju Špancev zanimiva opcija, saj bi se s posojo do konca sezone pri Unitedu rešili visoke Ronaldove plače, kateremu bi sicer do konca sezone morali izplačati še 16 milijonov funtov.

Prizor stoletja Šport Navijači ne morejo verjeti: Ronaldo in Messi zlomila internet! Cristiano Ronaldo Spor Šport Odgovor Uniteda: Ronaldo odstranjen s stadiona Cristiano Ronaldo Besni in jezni Šport Zdaj je jasno: Ronalda se bo United pozimi znebil
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice