Ronaldo predstavil svojo novo večmilijonsko zver

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vrednost Ronaldove zbirke avtomobilov je ocenjena na vrtoglavih 11 milijonov evrov, Portugalec pa jo je še dopolnil z novo igračko, ki je posvečena legendarnemu Ayrtonu Senni.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je eden izmed najbogatejših športnikov na svetu. Resda je zelo velik humanitarec, a zna tudi uživati življenje. Portugalec tako velja za velikega ljubitelja hitrih avtomobilov in pred začetkom nove sezone si je privoščil novo "igračko", ki bo še dodatno oplemenitila njegovo zbirko.

Premalo pomoči Ronaldo razočaral soprogo umirajoče nogometne legende

Že tako je bila vrednost njegove neverjetne zbirke ocenjena na 11 milijonov evrov, sedaj pa Juventusov zvezdnik svoji kolekciji dodal novo "zver". Nekaj Audijem, dvema Bentleyema, dvema Porschejema, Bugatti Chironu, Lamborghiniju in Ferrariju se je tako pridružil še McLarene Senna, avtomobil napravljen v čast prezgodaj preminulemu legendarnemu vozniku Formule ena.

Intervju Realov zvezdnik: "Vsi smo bili srečni, ko je Ronaldo odšel"

Napravljenih je zgolj 500 takšnih avtomobilov, ki stanejo več kot milijon evrov. Ronaldo je tako dobil redek privilegij, da je eden izmed prvih, ki so lahko preizkusili novo McLarnovo umetnino. Portugalec je tako nov avtomobil, ki do 100 km/h pospeši v manj kot treh sekundah, preizkusil na ulicah Lizbone in bil nad enim izmed najhitrejših avtomobilov na svetu naravnost navdušen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:52 4. Julij 2019.

    jan!! a se zgleduješ po venezuelcu kordišiću!!! nič delat ,krast tistim ki so pridni, če veš kaj je to !!!??? …

  • 10:18 3. Julij 2019.

    pravi bogataš ki mece z denarjem kaj pa revni ko nimajo nic pa umiraju samo zaradi hrane in vode

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.