Šport > Nogomet
2737 ogledov

Ronaldo predstavil svojo novo večmilijonsko zver

McLaren Senna Twitter
Vrednost Ronaldove zbirke avtomobilov je ocenjena na vrtoglavih 11 milijonov evrov, Portugalec pa jo je še dopolnil z novo igračko, ki je posvečena legendarnemu Ayrtonu Senni.

Cristiano Ronaldo je eden izmed najbogatejših športnikov na svetu. Resda je zelo velik humanitarec, a zna tudi uživati življenje. Portugalec tako velja za velikega ljubitelja hitrih avtomobilov in pred začetkom nove sezone si je privoščil novo "igračko", ki bo še dodatno oplemenitila njegovo zbirko.

cristiano ronaldo Premalo pomoči Šport Ronaldo razočaral soprogo umirajoče nogometne legende

Že tako je bila vrednost njegove neverjetne zbirke ocenjena na 11 milijonov evrov, sedaj pa Juventusov zvezdnik svoji kolekciji dodal novo "zver". Nekaj Audijem, dvema Bentleyema, dvema Porschejema, Bugatti Chironu, Lamborghiniju in Ferrariju se je tako pridružil še McLarene Senna, avtomobil napravljen v čast prezgodaj preminulemu legendarnemu vozniku Formule ena.

Cristiano Ronaldo Real Madrid Celta Vigo Intervju Šport Realov zvezdnik: "Vsi smo bili srečni, ko je Ronaldo odšel"

Napravljenih je zgolj 500 takšnih avtomobilov, ki stanejo več kot milijon evrov. Ronaldo je tako dobil redek privilegij, da je eden izmed prvih, ki so lahko preizkusili novo McLarnovo umetnino. Portugalec je tako nov avtomobil, ki do 100 km/h pospeši v manj kot treh sekundah, preizkusil na ulicah Lizbone in bil nad enim izmed najhitrejših avtomobilov na svetu naravnost navdušen.

Komentarjev 2
  • lado16 10:52 04.julij 2019.

    jan!! a se zgleduješ po venezuelcu kordišiću!!! nič delat ,krast tistim ki so pridni, če veš kaj je to !!!??? RONALDO DELA !!!! tem kjer stradajo ,so pa ljudje sami krivi ,ker lopove lene volijo ,kapiš!!!???? kot pri nas !!!

  • jan93 10:18 03.julij 2019.

    pravi bogataš ki mece z denarjem kaj pa revni ko nimajo nic pa umiraju samo zaradi hrane in vode

Sorodne novice