Šport > Nogomet
4286 ogledov

Ronaldo razočaral soprogo umirajoče nogometne legende

Fernando Ricksen Reševalni pas/Twitter
Žena legendarnega nogometaša škotskega velikana Glasgow Rangers, Fernanda Ricksena, ki preživlja zadnje dni svojega življenja, je preko medijev delila, kako razočarana je bila nad srečanjem s Cristianom Ronaldom.

Fernandu Ricksenu, nekdanjemu nizozemskemu reprezentantu, ki je najgloblji pečat pustil v škotski Premierligi s svojimi nastopi za Glasgow Rangers so leta 2013 diagnosticirali amiotrofično laterlno sklerozo, bolezen za katero je umrl Stephen Hawking.

Fernando Ricksen Smrtno bolan Šport Drama nekdanjega reprezentanta: "Kako hčerkici pojasniti, da bo očka umrl?"

Doktorji so nekdanjemu odličnemu bočnemu branilcu napovedali, da ne bo dočakal leta 2015, toda borbeni Ricksen živi še danes, ko izgleda, da so mu resnično šteti dnevi.

Fernando Ricksen | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Danes 42-letni nekdanji zvezdnik, ki je čim dlje poizkušal živeti navadno življenje, je najprej živel v domači oskrbi ljubeče soproge Veronike, ki je ob pomoči zdravniške službe zvesto skrbela zanj. Toda Ricksenovo stanje se je močno poslabšalo in končal je v škotski bolnišnici St. Andrew, kjer zdaj manj kot 40 kilogramov težki Ricksen čaka svoj konec.

ricksen Srce parajoče Šport Na smrt bolni nogometaš hčerki pričaral nepozaben spomin

Še vedno mu zvesto ob strani stoji žena Veronika, katero je spoznal tekom svojega igranja za Zenit in s katero ima 7-letno hčerko Isabello.

Fernando Ricksen | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Prav Veronika pa je dvignila dosti prahu s svojo izjavo, da so spoznali legendarnega Cristiana Ronalda, ki pa jo je zelo razočaral, saj je od njega pričakovala več pomoči.

Fernando Ricksen Lepa poteza Šport Vzel si je čas za hudo bolnega nogometaša

"Enkrat smo spoznali Cristiana Ronalda, pa kaj? Ne morem reči, da sem bila zaradi srečanja navdušena. Najina hčerkica Bella ga je želela spoznati, ker je bil to nogometaš, ki smo ga najraje gledali preko tv ekrana. Fernando ji je obljubil, da se bo dogovoril za sestanek in svojo obljubo je tudi držal. Odšli smo v Madrid, da bi ga spoznali. On je najini hčerkici sicer poklonil svoj preznojeni dres takoj po tekmi, a je tudi takoj nato odšel," je potarnala razočarana Veronika, katera ni mogla verjeti, da se je celotna družina Ricksen z bolanim očetom odpravila na srečanje z Ronaldom, ki pa si zanje sploh ni vzel svojega časa, temveč jih je s svojim dresom na hitro odpravil.

Nizozemska reprezentanca Smrtna postelja Šport Nizozemskemu reprezentantu šteti dnevi: Soigralce poziva na poslednji večer
Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:51 28.junij 2019.

    z BOLNIM, ne bolAnim ... Banda nepismena ...

Sorodne novice