Ronaldo stopil medmrežje: "To so moje male princese"

Foto: Profimedia
Cristiano Ronaldo ima sicer štiri otroke.
Oglej si celoten članek

Pretekli vikend je nogometni zvezdnik, Portugalec Cristiano Ronaldo, preživel v Dubrovniku, kjer se je tri dni v družbi prijateljev ter dekleta Georgine Rodriguez sproščal ob lepotah tega mediteranskega dragulja ter bližnjih otokov.

Oddih Cristiano Ronaldo na dopustu na Hrvaškem

Na "počitnicah" v Dubrovniku si je napolnil baterije pred velikim sobotnim derbijem z Interjem, kjer bo poizkusil ujeti vodilnega strelca Serie A, Fabia Quagliarello, ki ima na svojem kontu 21 zadetkov, medtem ko jih je Ronaldo zaenkrat zbral 19.

Dih jemajoče Tako razkošno na Hrvaškem letuje Cristiano Ronaldo

Medtem ko pa v Torinu čaka na sloviti "Derby d'Italia", Ronaldo uživa toplino svojega doma v družbi svojih mladih hčerkic. 

"Moje male princese," je ob fotografijo na Twitterju zapisal Ronaldo ter stopil svetovni splet.

Cristiano Ronaldo ima sicer četvero otrok. Nadomestni materi sta mu rodili 8-letnega Cristiana Jr. ter 20-mesečna dvojčka Matea in Evo Mario, medtem ko mu je Georgina rodila 15-mesečno hčer Alano Martino.

Hrvaško gostoljubje Pred Ronaldom do tega privilegija upravičen samo papež

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.