Ronaldov intimen ples z dekletom, ki ga lahko spravi v zapor

Foto: Print Screen cristiano ronaldo kathryn mayorga
V javnost je pricurljal posnetek, ki je nastal le nekaj ur pred domnevnim posilstvom.
Oglej si celoten članek

Le dan po tem, ko je ameriška policija potrdila, da je odprla preiskavo proti Cristianu Ronaldu, se je na spletu pojavil posnetek iz leta 2009, na katerem se najslavnejši športnik na svetu v nočnem klubu Sin City v Las Vegasu zabava v družbi Kathryn Mayorge.

"Posilil me je!" Grozljive podrobnosti: Razkrila, kaj ji je Ronaldo naredil v hotelski sobi

Posnetek, ki ga je ekskluzivno pridobil britanski The Sun, je nastal le nekaj ur pred domnevnim posilstvom, ki naj bi ga Ronaldo, takrat še nogometaš Manchester Uniteda tik pred prestopom k Real Madridu, zagrešil v svoji hotelski sobi.

Foto: Epa cristiano ronaldo

Napadalec Juventusa obtožbe o posilstvu kategorično zavrača in jih označuje za "lažne novice". Njegova pravna služba je že napovedala tožbo proti nemški reviji Der Spiegel, ki je objavila intervju z domnevno žrtvijo.

Vrag odnesel šalo Policisti nad Ronalda

Video je bil posnet z mobilnim telefonom, na njem pa Ronaldo večkrat objame dekle, s katerim sta si bila očitno naklonjena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:29 8. Oktober 2018.

    Men se zdi da se ni glih upirala. Zadaj je pa itak ze nova cakala...

  • 07:34 4. Oktober 2018.

    Zakaj bi ga že ta posnetek lahko spravil v zapor, lepo prosim, spoštovani Ž.J.? Torej vsak, ki "intimno" pleše s …

  • 17:31 3. Oktober 2018.

    Itak, vsak posnetek na katerem se pleše se konča s posilstvom.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.