Samo eden je Zmaj, in ta igra za Slovenijo!

Foto: Twitter goran dragić
Najboljši slovenski košarkar ima edinstveno priložnost, da se od reprezentančne košarke poslovi z naslovom evropskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Odštevamo ure do začetka finalne tekma na EuroBasketu 2017 med Slovenijo in Srbijo, s katero se bo od reprezentance bržkone poslovil slovenski superzvezdnik Goran Dragić

Ljubljančan, ki onkraj Atlantika sliši na vzdevek "Dragon" (prevod: "Zmaj"), je skozi celotno prvenstvo "bruhal ogenj" na nasprotnike naše reprezentance in nadejamo se, da v finalu ne bo prav nič drugače!

Dragić je z 21.0 točke na tekmo najboljši strelec med preostalimi udeleženci EuroBasketa 2017 in nesporni glavni akter današnje tekme. Finalni obračun si bo ogledalo več tisoč slovenskih navijačev, ki bodo "Zmaju" pomagali "zažgati" istanbulsko dvorano.

PREBERITE ŠE:

Legenda "Pomoč vlade? To bi bil večji čudež, kot da postanemo prvaki"

Danes pade Srbija! Goran Dragić spregovoril še zadnjič pred današnjo tekmo

"Slovencev ne moreš sovražiti" Kokoškov: Igramo s srcem, to je nekaj posebnega

Pazi, rdeča! Dobra novica za Srbe pred finalom s Slovenijo

9 letal v Turčijo Takšna norišnica je bila danes zjutraj na Brniku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:32 17. September 2017.

    In sedaj ga vsi Slovenski novinarji želite preseliti oziroma si ga proglasiti kot Ljubljančana.Vam ni jasno da najboljši športniki gospodarstveniki,znanstveniki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.