Samo še tega se je manjkalo!

Foto: Saša Despot rokomet evropsko prvenstvo 2018
Na seznamu poškodovanih igralcev se je znašel še en slovenski reprezentant.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca je pred drugo tekmo skupinskega dela EP na Hrvaškem, izvedela še eno slabo novico. Med sinočnjim treningom v zagrebški Areni je poškodbo kolena obnovil levi zunanji igralec Nik Henigman, poroča Delo.

'Najljubša stranka' Nemci na dan privlekli nič kaj laskav podatek

Levi zunanji igralec, ki je nedavno prestal artroskopijo, se je poškodoval, selektor Veselin Vujović bo dal priložnost Gregorju Potočniku. Član Gorenja bo s tem debitiral na velikem tekmovanju.

EP na Hrvaškem Takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

To je že četrta izguba v slovenskem taboru, odkar so se začele priprave za 13. evropsko prvenstvo. Pred tem so odpadli Matej Gaber, Jure Dolenec in Niko Medved.

Foto: Profimedia nik henigman

Slovenija, bronasta z lanskega SP v Franciji, je v prvem krogu skupinskega dela tesno izgubila proti Makedoniji (24:25). Selektor Vujović je imel po tekmi kar nekaj pripomb na sojenje.

V drugem krogu (15. januar ob 18.10) naše fante čaka izbrana vrste Nemčije, ki proti Sloveniji ni izgubila vse od leta 2005. V zadnjem krogu skupinskega dela se bo Vujovićeva četa pomerila s Črno goro (17. januar ob 18.10).

Kapetan: "Upam, da navijači niso obupali" Selektor "Morda bi se moral posvetiti rudarstvu in ne rokometu"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:31 15. Januar 2018.

    Vso srečo danes našim fantom, potrebovali jo bodo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.