Šport
3835 ogledov

Samo še tega se je manjkalo!

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Saša Despot
Na seznamu poškodovanih igralcev se je znašel še en slovenski reprezentant.

Slovenska reprezentanca je pred drugo tekmo skupinskega dela EP na Hrvaškem, izvedela še eno slabo novico. Med sinočnjim treningom v zagrebški Areni je poškodbo kolena obnovil levi zunanji igralec Nik Henigman, poroča Delo.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 'Najljubša stranka' Šport Nemci na dan privlekli nič kaj laskav podatek

Levi zunanji igralec, ki je nedavno prestal artroskopijo, se je poškodoval, selektor Veselin Vujović bo dal priložnost Gregorju Potočniku. Član Gorenja bo s tem debitiral na velikem tekmovanju.

slovenija rokomet bron sp 2017 EP na Hrvaškem Šport Takšne možnosti pripisujejo Sloveniji

To je že četrta izguba v slovenskem taboru, odkar so se začele priprave za 13. evropsko prvenstvo. Pred tem so odpadli Matej Gaber, Jure Dolenec in Niko Medved.

nik henigman | Avtor: Profimedia Profimedia

Slovenija, bronasta z lanskega SP v Franciji, je v prvem krogu skupinskega dela tesno izgubila proti Makedoniji (24:25). Selektor Vujović je imel po tekmi kar nekaj pripomb na sojenje.

V drugem krogu (15. januar ob 18.10) naše fante čaka izbrana vrste Nemčije, ki proti Sloveniji ni izgubila vse od leta 2005. V zadnjem krogu skupinskega dela se bo Vujovićeva četa pomerila s Črno goro (17. januar ob 18.10).

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Kapetan: Šport "Upam, da navijači niso obupali" rokomet evropsko prvenstvo 2018 Selektor Šport "Morda bi se moral posvetiti rudarstvu in ne rokometu"
Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 14:31 15.januar 2018.

    Vso srečo danes našim fantom, potrebovali jo bodo.