Sani in Boki nista pozabila, fantku sta kupila avto

Foto: Saša Despot košarka Sani Boki
Darilo in nasvet za Marka Miliča.
Oglej si celoten članek

Na košarkarski simfoniji, na njej sta se pred tednom dni od igralske kariere poslovila dolgoletna člana slovenske reprezentance Boštjan Nachbar in Sani Bečirović, je Marko Milič na nek način poskušal ponoviti svoje legendarno zabijanje preko avtomobila. Žal mu to ni povsem uspelo, nastradal pa je avtomobil, ki ga je za prireditev posodil mali deček. Ta je v solzah zapuščal parket, košarkarji pa so mu obljubili, da mu bodo priskrbeli novo vozilo. In obljubo so držali.

No, skoraj Milič po 23 letih spet zabil čez avto

"Z Boštjanom sva mlademu Vitanu, ki je poskrbel za presenečenje na Košarkarski simfoniji, podarila nov avto," je na facebooku zapisal Sani. Še nasvet za Air Milka: "Na naslednji simfoniji pa skoči čez avto. Čez!"

xxx

Nekako takole:

Boki in Sani Skupaj zlata, nato sovražnika, motivatorja, skupaj pri 'frizerjih', zdaj pa še slovo

Sani Košarkarska legenda Sani Bečirović čustveno o spominih ...

Bivši reprezentant Slokar: "Občutek imam, da smo k zlatu dali lep delež"

Nachbar: "Evropski prvaki bi se morali tudi obnašati kot evropski prvaki"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.