Šport > Košarka
3665 ogledov

Sani in Boki nista pozabila, fantku sta kupila avto

košarka Sani Boki Saša Despot
Darilo in nasvet za Marka Miliča.

Na košarkarski simfoniji, na njej sta se pred tednom dni od igralske kariere poslovila dolgoletna člana slovenske reprezentance Boštjan Nachbar in Sani Bečirović, je Marko Milič na nek način poskušal ponoviti svoje legendarno zabijanje preko avtomobila. Žal mu to ni povsem uspelo, nastradal pa je avtomobil, ki ga je za prireditev posodil mali deček. Ta je v solzah zapuščal parket, košarkarji pa so mu obljubili, da mu bodo priskrbeli novo vozilo. In obljubo so držali.

košarka Sani Boki No, skoraj Šport Milič po 23 letih spet zabil čez avto

"Z Boštjanom sva mlademu Vitanu, ki je poskrbel za presenečenje na Košarkarski simfoniji, podarila nov avto," je na facebooku zapisal Sani. Še nasvet za Air Milka: "Na naslednji simfoniji pa skoči čez avto. Čez!"

Nekako takole:

Boštjan Nachbar, Sani Bečirović Boki in Sani Šport Skupaj zlata, nato sovražnika, motivatorja, skupaj pri 'frizerjih', zdaj pa še slovo košarka Sani Boki Sani Šport Košarkarska legenda Sani Bečirović čustveno o spominih ... Maljković Thomas Slovenija Ukrajina EuroBasket Stožice Ljubljana Lipko Slokar Bivši reprezentant Šport Slokar: "Občutek imam, da smo k zlatu dali lep delež" košarka Sani Boki Nachbar: Šport "Evropski prvaki bi se morali tudi obnašati kot evropski prvaki"
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice