Schumacherjeva žena šokirala svet s skrivnostnim sporočilom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Schumijeva žena se je malo pred šesto obletnico tragične nesreče oglasila s skrivnostnim sporočilom.
Oglej si celoten članek

V nedeljo bo minilo točno šest dolgih let od težke nesreče najlegendarnejšega voznika Formule 1 vseh časov, Michaela Schumacherja, ki se je ponesrečil med smučanjem v Franciji ter pristal v komi.

Razkritje To je razlog, zakaj o Schumacherju ne veste ničesar

Vse od takrat se je Michael popolnoma umaknil od oči javnosti, njegova družina pa zdravstvenega stanja velikana Formule 1 ne želi komentirati, tako da se je skorajda nemogoče dokopati do kakšnega podatka.

Zato je čisto vse presenetila objava Schumacherjeve soproge Corinne, ki je preko socialnih omrežij v skupino #KeepFightingMichael le nekaj dni pred šesto obletnico zapisala: "Velike stvari se začnejo z majhnimi koraki. Majhni delčki lahko tvorijo ogromen mozaik."

Oglasil se je tudi predsednik Kluba navijačev Michaela Schumacherja Reiner Ferling, ki je izjavil, da pričakuje, da bomo Michaela kmalu spet videli v javnosti.

Skriva resnico? Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!"

Veliki rival "Schumacher je imel dva obraza. Nisem ga obiskal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:50 27. December 2019.

    Miljoni delajo čudeže.

  • 09:08 27. December 2019.

    Pišete, kot da bo prikorakal skozi vrata, se vsedel v ferarija in odpeljal...

  • 04:53 27. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.