Šport > Moto športi
42602 ogledov

To je razlog, zakaj o Schumacherju ne veste ničesar

corinna schumacher
Soproga Michaela Schumacherja se je odzvala na očitke, da svojega moža skriva pred prijatelji in javnostjo.

Corinna Schumacher, žena sedemkratnega vetovnega prvaka Michaela Schumacherja, ki se je hudo poškodoval leta 2013, odtlej pa o njem ni bilo znanega prav veliko, vztraja pri tem, da podrobnosti zdravstvenega stanja moža ne bo delila z javnostjo, ne glede na to, kaj si o tem mislijo navijači ali njegovi nekdanji sodelavci.

Willi Weber Michael Schumacher Skriva resnico? Šport Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!"

Odziv se na nanaša na nedavne obtožbe Schumacherjevega nekdanjega menedžerja Willija Webra, ki je že večkrat potožil, da mu družina ne pusti do Michaela, čeprav bi si starega prijatelja nadvse želel obiskati in mu seči v roko. Prepričan je, da Corinna moža skriva, ker se boji, da bo javnosti povedal resnico, če se bo na lastne oči prepričal, v kako slabem stanju je 50-letni Nemec.

Bi me rad ubil? Šport Ko je želel Schumacher 'odtrgati glavo' Coulthardu

Corinna se je odzvala v intervjuju za She's Mercedes, kjer je razkrila, zakaj bo moževo zdravstveno stanje tudi v prihodnje ostalo skrbno varovana skrivnost. "Michael je v najboljših rokah in vse delamo za to, da bi mu pomagali. Upoštevamo njegovo željo, da njegovo zdravstveno stanje ostane skrivnost. Prepričani ste lahko, da je v dobrih rokah in da delamo vse, kar je v naši moči. Poskusite razumeti, da samo sledimo njegovim željam," je povedala.

michael schumacher | Avtor: Epa Epa

O Schumacherju ni znanega veliko, pri občasnem odtekanju informacij pa gre najpogosteje za špekulacije bolje in slabše obveščenih virov. Že nekaj let okreva za stenami njegove vile ob Ženevskem jezeru, kjer zanj neprestano skrbi skupina strokovnjakov, družina pa za zdravljenje namenja gore denarja. Finance sicer niso težava, saj bil Schumacher začasa kariere eden izmed najbolje plačanih športnikov vseh časov. 

Michael Schumacher je v karieri zaslužil milijardo dolarjev, po neuradnih podatkih naj bi bil še vedno težak približno 600 milijonov.

schumacher Veliki rival Šport "Schumacher je imel dva obraza. Nisem ga obiskal."

Nekdanji vrhunski dirkač, ki je v karieri osvojil sedem naslovov prvaka, naj bi bil prikovan na invalidski voziček, nihče pa ne ve, koliko se zaveda okolice in ali je komunikacija z njim sploh mogoča. Eno redkih konretnih informacij je nedavno delil nekdanji šef Ferrarija in predsednik Fie Jean Todt, ki je razkril, da sta si v Nemčevem domu v Švici, kjer je redni gost, skupaj ogledala dirko formule 1.

Schumacher je pred javnostjo skrit od leta 2013, ko je ob padcu med smučanjem v Meribelu utrpel hude poškodbe možganov. 

michael schumacher | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 6
  • supreme 16:40 16.november 2019.

    Kak lohk upostevas njegovo željo, da njegovo zdravstveno stanje ostane skrivnost, ce se ne zaveda nicesar....ali pac

  • Kmodri 15:05 16.november 2019.

    Tako je. Zavarovalniški denar bi presahnil...

  • puelasedulaest 12:49 16.november 2019.

    Ženo podpiram, ker je med tistimi, ki bi ga radi videli 99% skrajnih radovednežev, ki bi informacijo takoj vnovčili po celem svetu. Radovedneži so ena bolj pokvarjena..........!