Šport > Moto športi
93918 ogledov

Schumacherjeva žena šokirala svet s skrivnostnim sporočilom

Michael in Corinna Schumacher Reševalni pas/Twitter
Schumijeva žena se je malo pred šesto obletnico tragične nesreče oglasila s skrivnostnim sporočilom.

V nedeljo bo minilo točno šest dolgih let od težke nesreče najlegendarnejšega voznika Formule 1 vseh časov, Michaela Schumacherja, ki se je ponesrečil med smučanjem v Franciji ter pristal v komi.

Razkritje Šport To je razlog, zakaj o Schumacherju ne veste ničesar

Vse od takrat se je Michael popolnoma umaknil od oči javnosti, njegova družina pa zdravstvenega stanja velikana Formule 1 ne želi komentirati, tako da se je skorajda nemogoče dokopati do kakšnega podatka.

Zato je čisto vse presenetila objava Schumacherjeve soproge Corinne, ki je preko socialnih omrežij v skupino #KeepFightingMichael le nekaj dni pred šesto obletnico zapisala: "Velike stvari se začnejo z majhnimi koraki. Majhni delčki lahko tvorijo ogromen mozaik."

Oglasil se je tudi predsednik Kluba navijačev Michaela Schumacherja Reiner Ferling, ki je izjavil, da pričakuje, da bomo Michaela kmalu spet videli v javnosti.

Willi Weber Michael Schumacher Skriva resnico? Šport Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!" schumacher Veliki rival Šport "Schumacher je imel dva obraza. Nisem ga obiskal."
Komentarjev 12
  • Kmodri 11:50 27.december 2019.

    Miljoni delajo čudeže.

  • stilist 09:08 27.december 2019.

    Pišete, kot da bo prikorakal skozi vrata, se vsedel v ferarija in odpeljal...

  • tiocennavs 04:53 27.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks