Še ena odmevna odpoved udeležbe v Orlandu

Foto: Epa oladipo
Ameriški organizator igre je že končal letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

V Orlandu, kjer se bo konec julija nadaljevala NBA sezona, ne bo zaigral zvezdnik moštva Indiana Pacers Victor Oladipo. Osemindvajseletnik se je januarja vrnil na parket po rupturi tetive kvadricepsa, a se je v strahu pred novo poškodbo raje odločil, da predčasno konča letošnjo sezono

Drama v Miamiju Panika v Dragićevi ekipi! Korona kosi igralce, klub zapira poslopja

Oladipo se je na igrišča vrnil le nekaj tednov pred prekinitvijo aktivnosti zaradi izbruha koronavirusa, zato se glede na vse okoliščine ne čuti zmožnega pomagati ekipi, s katero bo kljub temu odpotoval v Orlando.

NBA Okuženih 25 igralcev in 10 članov osebja

"Rehabilitacija poteka dobro in približujem se 100-odstotni pripravljenosti. Še vedno obstaja tveganje za obnovitev poškodbe. Glede na nejasne okoliščine mehurčka v Orlandu se ne počutim pripravljenega za igro. Ravnati moram pametno. Odločitev ni bila lahka, vendar verjamem, da je prava, če želim biti popolnoma zdrav v sezoni 2020/2021," je pojasnil košarkar, ki v povprečju dosega 13,8 točke, 3,2 skoka in 3,0 podaje na tekmo.

Nespoštljivo Kako, prosim!? Dragića zmotilo poveličevanje Dončića "Hinavec bi bil..." Dončićev šef na glas povedal to, česar si komisar lige NBA ne upa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.