Šport > Košarka
189 ogledov

Okuženih 25 igralcev in 10 članov osebja

Covid-19 Profimedia
Najnovejši podatki o številu okužb med igralci in strokovnim osebjem niso preveč optimistični.

Sindikat košarkarjev lige NBA je sporočil, da so v času intenzivnega testiranja vseh sodelujočih na zaključku sezone v Orlandu odkril 25 okužbe med igralci in 10 med člani spremljevanje osebja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

mark cuban "Hinavec bi bil..." Šport Dončićev šef na glas povedal to, česar si komisar lige NBA ne upa

Skupaj je bilo od 24. junija testiranih 351 košarkarjev in 884 članov spremljevalnega osebja. Vsi okuženi morajo v samoizolacijo.

Košarkarji v ligi NBA čakajo na nadaljevanje sezone v Orlandu. Liga je ustavila tekmovanje 11. marca, potem ko je bil na testiranju pozitiven košarkar Utaha Rudy Gobert. Predvidoma naj bi 22 ekip z ligo nadaljevalo 30. julija, brez gledalcev in pod strogimi ukrepi.

Ekipe naj bi v Orlando prispele že prihodnji torek. Po končanju rednega dela se bo 17. avgusta začela končnica, 30. septembra pa veliki finale.

Luka Dončić Pri 67 letih Šport Legenda lige NBA: "Dončić me uči košarke"

Po zaenkrat znanih podatkih v organizaciji Dallas Mavericks, katere član je Luka Dončić, nimajo nobenega potrjenega primera okužbe s covidom-19.

luka dončić Po sili razmer Šport Dallas pripeljal zamenjavo za Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice