Skomina se je po tekmi zlomil v garderobi

Foto: Epa damir skomina
Ostre kritike na račun najslavnejšega slovenskega sodnika.
Oglej si celoten članek

Priznani slovenski sodnik Damir Skomina je s katastrofalnim sojenjem na povratni polfinalni tekmi Lige prvakov oškodoval AS Romo in v finale poslal Liverpool, danes pišejo številni italijanski mediji.

Napake Sojenje Slovencev razburilo mnoge

Rimljani so povratno tekmo na Olimpicu dobili z izidom 4:2, vendar so se zaradi visokega poraza na Anfieldu (5:2) morali posloviti od tekmovanja.

Liverpool je napredoval s skupnimi izidom 7:6.

LP - polfinale Džeko malce obudil upanje, Slovenci nato spregledali 11-m

AS Roma, ki je v četrtfinalu senzacionalno izločila Barcelono, potem ko je na povratni tekmi nadoknadila tri gole zaostanka, je bila pred domačimi gledalci na pragu nove velike senzacije, a ji tokrat ni uspelo, pri čemer naj bi odločilno vlogo odigral slovenski delivec pravice.

Skomina je po mnenju kritikov spregledal dve najstrožji kazni v korist italijanske ekipe, prav tako pa ni pokazal rdečega kartona vratarju Liverpoola Lorisu Kariusu po prekršku nad Edinom Džekom.

Romini nogometaši so zaman protestirali tudi po obrambi Trenta Alexandra-Arnolda, ki je z roko preprečil zadetek Stephanu El Shaarawyju. Slovenskemu sodniku očitajo tudi številne druge napake, zato so v italijanskem taboru dogajanje na zelenici proglasili za sramoto.

Po poročanju italijanskega dopisnika Tancredija Palmerija, ki piše za beIN Sports, CNN in Gazzetto dello Sport, se je Skomina v garderobi zlomil ob spoznanju, da sojenje ni bilo na ustreznem nivoju in športno priznal svojo napako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:00 4. Maj 2018.

    Skomina je dober sodnik, drugi ste res idioti

  • ode
    16:59 3. Maj 2018.

    Zgrešil je poklic. Naj gre delati kaj drugega.

  • 12:59 3. Maj 2018.

    Ja res katastrofa, pri rezultatu 0:0 čista enajstmetrovka nad Manejem za Liverpool (odrivanje s hrbta) in v 93. minuti enajstmetrovka, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.