Slaba novica za navijače Dallasa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dallas oslabljen na gostovanju v Salt Lake Cityju.
Oglej si celoten članek

Kljub temu da gre pri Luki Dončiću le za lažji zvin gležnja, ki se mu je pripetil na dvoboju z moštvom Phoenix Suns, bo prvi zvezdnik zasedbe Dallas Mavericks izpustil naslednjo tekmo. Pri franšizi iz Teksasa so Slovencu za nocojšnji dvoboj proti Utah Jazz prisodili kategorijo 'out', kar pomeni, da ne bo stopil na parket dvorane v Salt Lake Cityju.

To je slaba novica za pristaše Dallasa, saj so Mavericks izgubili vseh pet tekem na katerih Ljubljančani ni nastopil. Nekaj upanja vzbuja četrtkova predstava proti Phoenixu, kjer je Luka pred poškodbo odigral le dobre tri minute, na krilih Spencerja Dinwiddieja (36 točk) in dobre predstave v obrambi pa so gostje slavili z 99:95.

Poleg Dončića bosta še naprej manjkala tudi Christian Wood in Maxi Kleber.

Poškodba Takšno je stanje Dončićevega gležnja All-Star tekma Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića

Tudi Utah je neposreden tekmec Dallasa v boju za končnico, na izenačenem Zahodu pa so takšne tekme še kako pomembne. Mavericks se v obračun z Jazz sicer podajajo s šestega mesta v zahodni konferenci, njihov tekmec je deseti. Dallas je v tej sezoni zbral 26 zmag in 24 porazov, Utah pa 25 zmag in 26 porazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.