Šport > Košarka
5421 ogledov

Takšno je stanje Dončićevega gležnja

Luka Dončić Profimedia
Znani NBA novinar sporočil zdravstveno stanje slovenskega košarkarskega zvezdnika.

Glede dogajanj v NBA klubih ponavadi zelo dobro obveščeni novinar Adrian Wojnarowski je na spletu podal informacijo, ki so jo nestrpno čakali vsi navijači moštva Dallas Mavericks. In ta je dobra. Luka Dončić naj bi se po poškodbi levega gležnja hitro vrnil na igrišča.

Luka Dončić NBA Šport Katastrofa za Dallas, Luka odšepal v garderobo
Luka Dončić All-Star tekma Šport Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića

"Potem ko si je ob zmagi nad Suns v četrtek Dallasov All-Star igralec Luka Dončić poškodoval levi gleženj, se pričakuje, da se bo vrnil na parket v naslednjih dneh. Gre za lažji zvin," je na twitterju zapisal Wojnarowski in se oprl na neimenovane vire, ki so informacijo posredovali ESPN-u.

Luka se je sicer poškodoval že po treh minutah igre, v svojo statistiko je vpisal le en skok. Kljub njegovemu izostanku so soigralci nato prišli do zmage. Na peth tekmah, ki so jih pred tem odigrali brez Slovenca, so Mavericks zabeležili prav toliko porazov.

Naslednji dvoboj bo Dallas odigral v noči iz sobote na nedeljo po slovenskem času. Gostoval bo v Salt Lake Cityju, kjer ga pričakuje Utah, še en neposreden tekmec v boju za končnico. 

Luka Dončić NBA Šport To je pred Dončićem, morda že pade odločitev o sezoni Luka Dončić NBA Šport Izbranih deset za All-Star. Kdo z Dončičem?

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice