Šport > Košarka
54715 ogledov

Ne, to ni Lukova sestra, pač pa ....

Dončić v družbi očeta, polsestre in sestrične Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je pred pričetkom zadnje tekme v ligi NBA navdušil z gesto, ko je na igrišče prišel v družbi dveh punčk.

Nekateri ameriški in španski mediji so zapisali, da je Luka Dončić prišel na tekmo z Washingtonom v družbi svojih sester, a to seveda ne drži. Dončić je tokrat res poskrbel za izjemno lepe in nadvse prisrčne prizore, ko je na parket dvorane American Airlines Center prišel v družbi dveh punčk, a le ena je bila njegova (pol)sestra Tijana Dončić, druga pa njegova sestrična, poroča britanski The Sun. O tem, da ne gre za še za eno sestro, pač pa za sestrično so se sicer razpisali tudi številni uporabniki Twitterja, ki redno spremljajo Dončićeve objave na Instagramu. 

Luka Dončić Kaotičen zaključek Šport Dončić v navalu besa strgal dres, nato s prstom pokazal na krivca

Vsekakor je v svet poslal izjemne prizore, pri Dallasu so ob objavi videa zapisali: "Družina je na prvem mestu." Dončića je poleg polsestre in sestrične sicer ob parketu na tekmi proti Wizardsom, na kateri je dosegel kar 41 točk, a zamočil v zadnjem napadu, podpiral tudi oče Saša Dončić.

Luka Dončić Prizor, ki topi srca Šport Dončić na tekmo pripeljal svojo petletno sestro

Punčki sta bili ob pozdravu Luke pred začetkom tekme vidno izjemno dobro razpoloženi. Škoda le, ker jima Luka ni uspel pripraviti izjemnega darila, to bi bil koš v zadnjih sekundah za zmago nad Wizardsi. 

Luka Dončić NBA Šport Luka čez 40 točk, na koncu odločal prosti met

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.