Šport > Košarka
2060 ogledov

Slaba novica za navijače Dallasa

Luka Dončić Profimedia
Dallas oslabljen na gostovanju v Salt Lake Cityju.

Kljub temu da gre pri Luki Dončiću le za lažji zvin gležnja, ki se mu je pripetil na dvoboju z moštvom Phoenix Suns, bo prvi zvezdnik zasedbe Dallas Mavericks izpustil naslednjo tekmo. Pri franšizi iz Teksasa so Slovencu za nocojšnji dvoboj proti Utah Jazz prisodili kategorijo 'out', kar pomeni, da ne bo stopil na parket dvorane v Salt Lake Cityju.

To je slaba novica za pristaše Dallasa, saj so Mavericks izgubili vseh pet tekem na katerih Ljubljančani ni nastopil. Nekaj upanja vzbuja četrtkova predstava proti Phoenixu, kjer je Luka pred poškodbo odigral le dobre tri minute, na krilih Spencerja Dinwiddieja (36 točk) in dobre predstave v obrambi pa so gostje slavili z 99:95.

Poleg Dončića bosta še naprej manjkala tudi Christian Wood in Maxi Kleber.

Luka Dončić Poškodba Šport Takšno je stanje Dončićevega gležnja Luka Dončić All-Star tekma Šport Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića

Tudi Utah je neposreden tekmec Dallasa v boju za končnico, na izenačenem Zahodu pa so takšne tekme še kako pomembne. Mavericks se v obračun z Jazz sicer podajajo s šestega mesta v zahodni konferenci, njihov tekmec je deseti. Dallas je v tej sezoni zbral 26 zmag in 24 porazov, Utah pa 25 zmag in 26 porazov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice