Slovenci dobili nasprotnika v osmini finala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nasprotnika mora uradno potrditi še Mednarodna odbojkarska zveza.
Oglej si celoten članek

Slovenski odbojkarji se bodo v boju za uvrstitev v četrtfinale po neuradnih podatkih še enkrat merili z Nemci, ki so jih premagali že v torek v zadnjem krogu predtekmovanja po skupinah. Po zadnjih tekmah je jasno, da bodo Nemci 15. reprezentanca predtekmovanja, ki se bo v osmini finala pomerila z drugo nosilko, to pa je kot gostitelj Slovenija.

Podatek mora potrditi še Mednarodna odbojkarska zveza, ki bo po koncu zadnjih tekem, ti pa glede na potek vrstnega reda ne moreta več spremeniti, uradno sporočila pare osmine finala.

Po menjavi Vinčić razkril, kaj se je dogajalo med njim in selektorjem po tekmi s Francijo

V osmino finala so se uvrstile prvi dve reprezentanci iz vsake predtekmovalne skupine in štiri najboljše tretjeuvrščene ekipe. Zmagovalke skupin so Srbija, Brazilija, Poljska, Francija, Italija in Nizozemska, kot drugouvrščene ekipe so napredovale Ukrajina, Japonska, ZDA, Slovenija, Turčija in Iran, najboljše štiri tretjeuvrščene pa so Kuba, Argentina, Nemčija in Tunizija. Kot tretjeuvrščeni sta izpadli Kanada in Mehika.

Vstopnice veljajo? POZOR, NAVIJAČI! Spremenjena ura naslednje tekme Slovenije! Ni se zadrževal Nemški zvezdnik besen po porazu s Slovenijo: "Povem vam, kdo je glavni krivec!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.