Šport
4753 ogledov

POZOR, NAVIJAČI! Spremenjena ura naslednje tekme Slovenije!

Slovenska odbojkarska reprezentanca Profimedia
Slovenija v osmini finala v soboto ob 17.30.

Mednarodna odbojkarska zveza je potrdila urnik tekem izločilnih bojev svetovnega prvenstva v odbojki za moške, ki jih bo gostila Ljubljana, je sporočila Odbojkarska zveza Slovenije (OZS). Slovenska reprezentanca bo osmino finala odigrala v soboto, 3. septembra, ob 17.30, potencialno tekmo četrtfinala pa štiri dni kasneje ob 21. uri.

Javnost OZS obenem obvešča, da so na že prodanih vstopnicah navedene druge ure tekem, a se je krovna odbojkarska zveza zaradi televizijskih prenosov odločila za drugačne termine.

V izločilnih bojih, torej v osmini finala in četrtfinalu, bo prva tekma odigrana ob 17.30 uri, druga pa ob 21. uri. Vse že prodane vstopnice, ki imajo navedene drugačne ure, so vseeno veljavne, dodaja OZS.

Slovenija, ki bo v izločilnih bojih prva ali druga nosilka, za zdaj na tekmeca v osmini finala še čaka. To bo bodisi 15. bodisi 16. reprezentanca po izkupičku v skupinskem delu tekmovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice