Uporabno
117 ogledov

V NLB verjamejo v uspehe in ponosno podpirajo slovenske športnike

NLB NLB
"Šport nas navdušuje in povezuje. V trudu, odrekanju, požrtvovalnosti, uspehih in zmagoslavju športnikov, pa tudi dostojanstvenem prenašanju porazov, najdemo navdih, ki ga lahko nemalokdaj prenesemo tudi v poslovno okolje. Prav športna miselnost je namreč tista, ki jo na globalnem parketu potrebujeta tudi naše gospodarstvo in podjetništvo, želimo pa si je tudi v drugih družbenih podsistemih. NLB zato že desetletja ponosno podpira slovenski šport," poudarja Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB.
1/4
NLB

V naši največji banki so tako sponzorstvu nogometa, rokometa, smučanja, namiznega tenisa, košarke na vozičku, torej lige NLB Wheel, ki jih podpirajo tradicionalno, letos dodali še podporo Košarkarskemu klubu Cedevita Olimpija, regijskemu tekmovanju v košarki Aba Liga j.t.d., nordijskim disciplinam in nenazadnje odbojkarski reprezentanci ter Svetovnemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga v teh dneh poleg Poljske gosti tudi Slovenija.

"Smo veliko več kot zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena nas ne zanimajo le strogo poslovne teme. Na različne načine želimo oblikovati, izboljševati in povezovati našo družbo regijo priložnosti, v kateri delujemo – tudi preko športa. Zato, kot rečeno, že desetletja spodbujamo in podpiramo naše športnike, predvsem pa smo ponosni na to, da s projektom NLB Šport mladim, ki ga organiziramo že skoraj desetletje, podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki s svojo predanostjo mlade spodbujajo h gibanju in aktivnemu življenju ter predvsem razvoju uravnoteženega vrednostnega sistema in delovnih navad," pojasnjuje predsednik uprave NLB.

Nov razpis za NLB Šport mladim bo objavljen spredi septembra, nanj pa se bodo lahko prijavil klubi vseh športnih panog, ki jih NLB podpira v okviru sponzorstev.

Odbojkarsko prvenstvo bo z NLB posebna izkušnja

V okviru projekta NLB Šport mladim banka sicer ne zagotavlja zgolj finančnih sredstev, ki jih športni klubi potrebujejo za svoje delo z mladimi, ampak tem, denimo omogoča tudi ogled športnih tekem. Ob aktualnem svetovnem prvenstvu v odbojki, bodo tako mladim športnikom omogočili brezplačen ogled tekem v Stožicah, našim odbojkarskim šampionom pa s tem zagotovili podporo vseh generacij.

Pozabili pa niso niti na ostale navijače, saj bodo tudi njim omogočili boljše doživetje odbojkarskih tekem. Obiskovalcem z NLB bančno kartico ali mobilno denarnico NLB Pay bodo tako omogočili hitri vstop v dvorano mimo običajne vrste; vsi, ki uporabljajo NLB Pay, bodo lahko na tekmah hitreje opravili nakup izbrane pijače; njihovi sledilci na družabnih omrežjih pa bodo imeli veliko priložnosti, da osvojijo podpisane športne rekvizite.