Slovenski reprezentant se seli v Španijo

Foto: Anže Petkovšek Slovenija - Avstrija
Slovenski košarkar Luka Rupnik bo kariero nadaljeval v Zaragozi, je sporočil njegov novi klub.
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletni Ljubljančan zapušča češki Nymburk, kamor je prišel šele pred začetkom letošnje sezone. V sezoni 2019/2020 je Luka Rupnik sicer igral za belgijski Telenet Antwerp Giants, s tem klubom je osvojil pokalno lovoriko v Belgiji, izbran pa je bil tudi za najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja. V belgijski ligi je v povprečju dosegal po 9,6 točke, 3,8 skoka in šest podaj na tekmo. 

Bravo! Slovenec MVP finala, navdušeni Dončić hitro tvitnil Reprezentant "Dončić je za Slovenijo, moja glavna naloga v ekipi je skrb za vzdušje"

Nekdanji košarkar Slovana in Olimpije je v Španiji sicer že igral. V Lleido je iz Olimpije prestopil leta 2016, hitro pa je nato oblekel še dres Fuenlabrade, kjer je nastopal do leta 2019. Sledila je ena sezona v Belgiji, zdaj se vrača na Pirenejski polotok k Zaragozi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.