Smučarke znova brez bojev

Foto: EPA Maruša Ferk Crans Montana
Megla je še drugič v treh dneh odnesla tekmo alpskih smučark.
Oglej si celoten članek

V St. Moritzu so bili organizatorji zaradi slabe vidljivosti prisiljeni odpovedati specialni superveleslalom za svetovni pokal alpskih smučark, ki bi skupaj z eno vožnjo slaloma štel tudi za alpsko kombinacijo. Na startu sta bili tudi Slovenki Maruša Ferk in Ana Bucik.

Razmere se niso spremenile niti po dveh prestavitvah začetka superveleslaloma, tako se je vodja ženskega svetovnega pokala odločil odpovedati nedeljsko tekmovanje.

Kombinacija (Ž) Slovenki nista dobili priložnosti za napad

V St. Moritzu so tako izpeljali le en superveleslalom, na katerem je v soboto svojo premierno zmago v svetovnem pokalu slavila domačinka Jasmine Flury. Edina Slovenka na startu superveleslaloma Maruša Ferk je osvojila 37. mesto. V petek so izpeljali kombinacijski slalom, na njem sta nastopili ob Ferkovi tudi Tina Robnik in Bucik, drugi superveleslalomski del kombinacije pa je odpadel zaradi megle.

St. Moritz Presenetljiv razplet, poškodba Vonnove, padec Gutove

Naslednje tekme svetovnega pokala alpskih smučark bodo konec prihodnjega tedna v Val d'Iseru, ko bosta 16. in 17. decembra na sporedu smuk in superveleslalom.

Besni odzivi Američani: "Lindsey Vonn je sramota!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.