Šokantno! Tako zgleda noga izmučenega kolesarja!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vrhunsko kolesarstvo telo izmuči do skrajnosti. Dokaz tega je objava slovenskega tekmovalca.
Oglej si celoten članek

Jani Brajkovič se je po desetmesečnem suspenzu vrnil na kolesarske dirke, podpisal je pogodbo s slovensko profesionalno ekipo Adria Mobil.

Video Roglič še ni končal: nova zmaga v Italiji!

Nekdanji svetovni prvak v kronometru v konkurenci mlajših članov je pretekli teden nastopil na dirki po Hrvaški, kjer jo je sicer hudo skupil Matej Mohorič.

Bedak! Gledalec tekel po cesti in povzročil grozljiv padec ter hudo poškodbo Mohoriča

Brajkovič je ob padcu v drugi etapi utrpel zlomljeno rebro, telo petintridesetletnika je ob vrnitvi v kolesarsko karavano zelo trpelo.

Po eni od etap je na Instagramu objavil pomenljivo fotografijo svoje leve noge, na kateri je bila vidna praktično vsaka, še tako majhna mišica. Fotografija je pritegnila veliko pozornosti in vzbudila obilo vprašanj Brajkovičevih sledilcev.

Izkušeni kolesar je dirko po Hrvaški končal na skupnem 25. mestu. To je bil drugi najboljši dosežek v moštvu Adrie Mobil, deseti je bil njegov ekipni kolega Radoslav Rogina.

Padec Še ena smrtna žrtev kolesarskih dirk

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.