Šport
14364 ogledov

Še ena smrtna žrtev kolesarskih dirk

giovanni iannelli Reševalni pas/Twitter
Kolesarski šport je pretresla še ena prezgodnja smrt.

Dvaindvajsetletni Giovanni Ianelli je nastopil na dirki Trofeo Bassa Valle Scrivia, v zaključnih metrih preizkušnje pa je obetavni sprinter poskušal priti do zmage. A na mokrem cestišču se je poskušal izogniti padcu v katerega so se zapletli kolesarji pred njim, pri tem pa sam padel. Pri hitrosti skoraj 60 km/h je z glavo priletel v betonski steber ob cesti. Njegovo čelado je razklalo.

S helikopterjem so ga prepeljali v bolnišnico v Alessandrio, kirurgi so poskušali odstraniti hematom, ki ga je povzročil padec, nesrečni kolesar pa se iz kome ni zbudil.

"Udarila je tragedija, ki nas je pustila pretresene in brez besed," so zapisali pri italijanski kolesarski zvezi in obljubili preiskavo nesreče.

Na začetku avgusta je sicer umrl tudi Ianellijev vrstnik Bjorg Lambrecht. Mladi Belgijec je izgubil življenje na dirki svetovne serije po Poljski.

Bjorg Lambrecht Žalostno Šport Smrt 22-letnega kolesarja na dirki po Poljski Bjorg Lambrecht Video Šport Gledalec posnel usodne trenutke sveče Bjorg Lambrecht Tragično Šport Nove podrobnosti o smrti mladega kolesarja
Komentarjev 1
  • Avatar Sofitemka
    Sofitemka 01:01 09.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com