Spet slaba novica za branilce naslova

Foto: Epa kevin durant
Aktualni prvaki lige NBA v finalni seriji zaostajajo z 1:2 v zmagah.
Oglej si celoten članek

Kevin Durant bo v ekipi dvakratnih zaporednih branilcev naslova Golden State Warriors manjkal tudi na četrti tekmi finala košarkarske lige NBA proti Toronto Raptors.

Trener bojevnikov Steve Kerr je dodal, da pričakuje, da se bo v moštvo vrnil branilec Klay Thompson, petkratni udeleženec tekme zvezd All-Star.

NBA/Video Curry zaman štel do 47, Toronto izkoristil težave Bojevnikov

Oba sta manjkala na prejšnji tekmi, na kateri so se do skupnega vodstva v seriji dokopali Raptors. Kanadska zasedba je v noči na četrtek po slovenskem času na gostovanju v Oaklandu dvakratne zaporedne prvake ugnala s 123:109 in v boju na štiri zmage povedla z 2:1.

Kaj je mislil? Navijač letel iz dvorane: "V NBA ni prostora za to."

Dvakratni najkoristnejši igralec finala NBA Durant, ki je s povprečjem 32,5 točke na tekmo najboljši strelec prvakov v letošnji končnici, že nekaj časa zaradi poškodbe ne igra, v tem času pa je ekipa dosegla šest zmag in dva poraza.

Foto: Epa kevin durant

Po tretji tekmi pa je vodstvo lige NBA kaznovalo manjšinskega lastnika Golden State Warriors Marka Stevensa s 500.000 dolarjev kazni in prepovedjo udeležbe na vseh tekmah NBA in na vseh dejavnostih njegove ekipe za leto dni.

NBA legenda Hude obtožbe: nasprotnikom izdajal strategijo moštva

Tako hudo kazen je Stevens dobil zaradi verbalnega napada na organizatorja igre Toronta Kyla Lowryja, ki ga je tudi odrinil, ko se je Lowry v boju za žogo vrgel med gledalce v prvi vrsti. Stevens je moral potem še pred koncem tekme v spremstvu varnostnika zapustiti dvorano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.