Šport > Košarka
171 ogledov

Spet slaba novica za branilce naslova

kevin durant Epa
Aktualni prvaki lige NBA v finalni seriji zaostajajo z 1:2 v zmagah.

Kevin Durant bo v ekipi dvakratnih zaporednih branilcev naslova Golden State Warriors manjkal tudi na četrti tekmi finala košarkarske lige NBA proti Toronto Raptors.

Trener bojevnikov Steve Kerr je dodal, da pričakuje, da se bo v moštvo vrnil branilec Klay Thompson, petkratni udeleženec tekme zvezd All-Star.

Toronto Raptors Oracle NBA/Video Šport Curry zaman štel do 47, Toronto izkoristil težave Bojevnikov

Oba sta manjkala na prejšnji tekmi, na kateri so se do skupnega vodstva v seriji dokopali Raptors. Kanadska zasedba je v noči na četrtek po slovenskem času na gostovanju v Oaklandu dvakratne zaporedne prvake ugnala s 123:109 in v boju na štiri zmage povedla z 2:1.

kyle lowry Kaj je mislil? Šport Navijač letel iz dvorane: "V NBA ni prostora za to."

Dvakratni najkoristnejši igralec finala NBA Durant, ki je s povprečjem 32,5 točke na tekmo najboljši strelec prvakov v letošnji končnici, že nekaj časa zaradi poškodbe ne igra, v tem času pa je ekipa dosegla šest zmag in dva poraza.

kevin durant | Avtor: Epa Epa

Po tretji tekmi pa je vodstvo lige NBA kaznovalo manjšinskega lastnika Golden State Warriors Marka Stevensa s 500.000 dolarjev kazni in prepovedjo udeležbe na vseh tekmah NBA in na vseh dejavnostih njegove ekipe za leto dni.

vince carter NBA legenda Šport Hude obtožbe: nasprotnikom izdajal strategijo moštva

Tako hudo kazen je Stevens dobil zaradi verbalnega napada na organizatorja igre Toronta Kyla Lowryja, ki ga je tudi odrinil, ko se je Lowry v boju za žogo vrgel med gledalce v prvi vrsti. Stevens je moral potem še pred koncem tekme v spremstvu varnostnika zapustiti dvorano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.