Spodbudna vest o Fergusonu

Foto: EPA sir alex ferguson
Manchester United potrdil dobro novico.
Oglej si celoten članek

Slavni nogometni strokovnjak Alex Ferguson, ki je v soboto preživel možgansko kap, ni več na intenzivnem oddelku bolnišnice, je sporočil njegov nekdanji klub Manchester United.

Angleški mediji so že v torek poročali, da se je nekdanji strateg rdečih vragov zbudil iz korme in se že pogovarjal z zdravniškim osebjem in družino.

"Sir Alex ne potrebuje več intenzivne nege. Rehabilitacijo bo nadaljeval na navadnem bolniškem oddelku," je danes sporočil United. Pri rdečih vragih so še dodali, da se vsi, tako klub kot njegova družina, zahvaljujejo za številne izraze podpore in dobre želje z vsega sveta, ki so jih navijači poslali ali sporočili prek družbenih omrežij.

Šestinsedemdesetletni Škot, ki je pred natančno petimi leti oznanil, da odhaja v nogometni pokoj, je najuspešnejši britanski trener vseh časov. Z Manchester Unitedom, pri katerem je deloval kar 26 let, je osvojil 38 trofej, 13-krat je bil angleški, dvakrat pa tudi evropski prvak.

Pa to ni res! Legendarni strateg navdušil s prvo izjavo po operaciji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.