Šport > Nogomet
58 ogledov

Spodbudna vest o Fergusonu

sir alex ferguson EPA
Manchester United potrdil dobro novico.

Slavni nogometni strokovnjak Alex Ferguson, ki je v soboto preživel možgansko kap, ni več na intenzivnem oddelku bolnišnice, je sporočil njegov nekdanji klub Manchester United.

Angleški mediji so že v torek poročali, da se je nekdanji strateg rdečih vragov zbudil iz korme in se že pogovarjal z zdravniškim osebjem in družino.

"Sir Alex ne potrebuje več intenzivne nege. Rehabilitacijo bo nadaljeval na navadnem bolniškem oddelku," je danes sporočil United. Pri rdečih vragih so še dodali, da se vsi, tako klub kot njegova družina, zahvaljujejo za številne izraze podpore in dobre želje z vsega sveta, ki so jih navijači poslali ali sporočili prek družbenih omrežij.

Šestinsedemdesetletni Škot, ki je pred natančno petimi leti oznanil, da odhaja v nogometni pokoj, je najuspešnejši britanski trener vseh časov. Z Manchester Unitedom, pri katerem je deloval kar 26 let, je osvojil 38 trofej, 13-krat je bil angleški, dvakrat pa tudi evropski prvak.

alex ferguson Pa to ni res! Šport Legendarni strateg navdušil s prvo izjavo po operaciji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice