Šporar na Otok pod okrilje znanega trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Ljubljančan je našel novo sredino, kjer bo nastopal kot posojen igralec.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Andraž Šporar se s Portugalske seli v drugo angleško ligo. Kot posojeni igralec lizbonskega Sportinga bo nastopal za Middlesbrough, je sporočil angleški klub na svoji spletni strani.

Legenda "Če je Ronaldo to videl, bo odstopil od dogovora"

Trener Neil Warnock, ki je letos poleti v klub pripeljal enajst novih igralcev, je o prihodu 27-letnega Ljubljančana dejal: "To je igralec, ki smo ga opazovali dlje časa. Uspelo nam ga je dobiti in bo zagotovo uporaben dodatek naši zasedbi."

Šporar je bil prvi strelec slovaškega prvenstva in ekipo Slovana pripeljal do naslova državnega prvaka, je še zapisal angleški klub.

Middlesbrough, ki je bil leta 1992 eden od ustanovitelje elitne angleške Premier League, je v Championship izpadel 2017. Trenutno je po petih tekmah na 13. mestu v 24-članskem tekmovanju z izkupičkom 1-3-1.

Tržnica Šporarju pol milijona Angleži, pol Portugalci

Angleški mediji so v preteklih dneh poročali, da bo Middlesbrough Šporarja moral odkupiti po koncu sezone, v kolikor se bo moštvo prebilo v Premier League, ali pa bo Slovenec zabil vsaj 15 golov. V tem primeru bo Sporting na račun prejel 8,5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.