Strahopetno: z ženo se ni želel soočiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Že smo pisali, da je žena Danija Alvesa zahtevala ločitev, potem ko je nekdanji zvezdnik Barcelone pristal v zaporu zaradi hudih obtožb o posilstvu v eni od diskotek v Barceloni. Tukaj so nove podrobnosti …
Oglej si celoten članek

Pisali smo že o tem, da je razočarana žena Danija AlvesaJoana Sanz – po tehtnem premisleku trdno prepričana v svoj prav vložila zahtevek za ločitev od slavnega nogometaša. Španska manekenka, rojena na Tenerifu, je odločena, da obrne nov list v svojem življenju, ne glede na to, kako bo odločilo sodišče v primeru domnevnega posilstva Danija Alvesa zoper 23-letnico, saj je prepričana, da se ji je mož izneveril. 

šok Nov udarec za zvezdnika Barçe v zaporu: tokrat mu ga je zadala žena

A zdaj na dan prihajajo nove podrobnosti, in sicer se je z možem Danijem Alvesom Joana Sanz želela srečati iz oči v oči in tudi uradno sprožila zahtevek za srečanje z zapornikom, toda sam nogometaš je očitno slutil, za kaj gre, tako da je strahopetno srečanje s svojo ženo zavrnil.

Sanzovi tako ni preostalo drugega, kot da preko svojih odvetnikov odvetnikom Danija Alvesa prenese sporočilo, da z zvezdnikom, ki je nedavno postal celo najstarejši nogometaš, ki je odigral tekmo svetovnega prvenstva, ne želi biti več poročena z njim. 

Legenda Barce V zaporu deli avtograme, to so podrobnosti domnevnega posilstva

A tu se zgodba še ne konča: Dani Alves je namreč, ko je prek svojih odvetnikov izvedel za zahtevek za ločitev, vendarle iz zapora poklical svojo ženo. Pogovor – tako razkriva španska novinarka Leticia Requejo, ki dela za El Programa de Ana Rosa – je namreč bil zelo kratek, Dani Alves pa ji je zaupal, da si je ne želi izgubiti in da jo ima zelo rad. "Gre za klic, ki pomeni: ne pusti me samega v teh trenutkih," je še dejala omenjena novinarka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.