Tako izjemno se po svetu prodaja dres Luke Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je s svojimi predstavami navdušil gledalce širom celotnega sveta ter se tako izjemno visoko uvrstil tudi na seznam najbolj prodajanih dresov .
Oglej si celoten članek

Ameriška profesionalna košarkarska liga NBA je objavila seznam najbolje prodajanih košarkarskih dresov za sezono 2018/19, na katerem je tudi izjemni novinec Luka Dončić.

Dončićev dres je bil kar na 13. mestu med najbolje prodajanimi. Luka je tudi edini novinec ter najmlajši košarkar, ki se je uspel prebiti med prvo petnajsterico.

xxx

V sezoni 2018/19 se je sicer (ponovno) najbolje prodajal dres "Kralja" LeBrona Jamesa, ki je pred začetkom sezone podpisal za Los Angeles Lakers. Na drugem mestu Stephen Curry iz Golden State Warriors, medtem ko prvo trojico zaokroža verjetno najboljši košarkar letošnje sezone, Milwaukeejev Grk Giannis AntetoKounmpo.

Lov na "kapitalca" Kateri NBA zvezdnik bo v novi sezoni soigralec Luke Dončića?

MVP lanske sezone (ter prvi favorit za isti naziv tudi letos) James Harden se je nekoliko presenetljivo urvstil šele na 6. mesto. Bolje sta se namreč prodajala še dresa od Bostonovega Kyrieja Irvinga ter Philadelphinega Joela Embiida.

Foto: Twitter luka dončić dirk nowitzki

Zelo visoko na lestvici je tudi dres legendarnega Dwyanea Wadea, ki po letošnji sezoni zaključuje svojo bogato kariero, medtem ko se na lestvico ni uvrstil njegov kolega iz vrst Dallasa, Dirk Nowitzki, ki se prav tako poslavlja. Verjetno je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da je njegov Dallas okužila mrzlica imenovana Luka Dončić.

Konec veselja Dončićev trener misli resno, Dallas mu ne bo pustil dihati

NBA Velik Dončićev kritik že izbral novinca leta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:48 7. Maj 2019.

    ker ne veste kaj bi še pisali o Dončiču , objavljate 14 dni stare podatke !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.