Tako je Handanović spravljal Zlatana v obup

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nedeljski veliki milanski derbi je postregel s fantastično predstavo slovenskega vratarja.
Oglej si celoten članek

Italijansko prvenstvo je letos zanimivo kot že dolgo ne. Po večletni dominaciji Juventusa sta v tej sezoni v boju za naslov spet oba milanska velikana - AC Milan in Inter.

V 23. kolu sta se na San Siru pomerila med seboj, uspešnejši pa so bili črno-modri (0:3), ki so se tako obdržali na vrhu lestvice in sosedom pobegnili na štiri točke razlike.

Serie A Inter dobil veliki derbi, Sarma v obup spravil Zlatana

Neporavnani računi Lukaku pošteno 'zabil' Ibrahimovića

Poleg dvakratnega strelca Lautara Martíneza je bil najbolj zaslužen za zmago Samir Handanović. Nekdanji vratar Slovana, Domžal, Zagorja, Trevisa in Udineseja je v polnem sijaju zablestel predvsem na začetku drugega polčasa, ob vodstvu Interja z 0:1.

Kar dvakrat v le nekaj sekundah je ustavil nevarna poskusa Zlatana Ibrahimovića z glavo, nato pa je ubranil še močan strel Sandra Tonalija. Vse akcije si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 1:40 naprej).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.