Tako je izvedel, da bo zaigral v ligi NBA

Foto: Profimedia Jordan Bone
Ko se ti uresničijo sanje...
Oglej si celoten članek

Med šestdeseterico košarkarjev, ki so se jim uresničile sanje in so bili izbrani v dveh krogih NBA nabora, je bil tudi košarkar univerze Tennessee Jordan Bone. Enaindvajsetletni košarkar Volunteers je imel za sabo odlično sezono, na draft najmočnejše lige pa se je prijavil ob povprečju 13.5 točk, 3.2 skoka in 5.8 ulovljene žoge.

Prvi izbor Dobrodošlica pa taka! Žoge še prijel ni, že ga tožijo za 100 mio. $

Bone je sicer v času nabora sodeloval na prireditvi, ki so jo organizirali zanj, med njo pa so gledalci spremljali tudi potek drafta. In nato se je zgodilo! Kot 57. na naboru, za njim so bili tako izbrani le še trije košarkarji, so se za Bona odločili pri moštvu New Orleans Pelicans. Celotna dvorana je skočila na noge, košarkar pa je končal pod množico navdušenih prijateljev.

Pelicans so sicer imeli izjemno zanimiv večer, saj so med drugim izbirali tudi kot prvi in se pričakovano odločili za Ziona Williamsona. Na nabor je bil prijavljen tudi slovenski košarkar Martin Krampelj, ki pa se ni prebil med šestdeseterico srečnežev.

Dončićev naslednik Najbolj žalosten prizor NBA nabora

Zmaj Košarkar Olimpije okrepil petkratne prvake lige NBA

NBA draft Slovenca se niso pritaknili, Dončić zaploskal Hrvatu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:57 22. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

  • 01:39 22. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.