Tako je Luka Dončić izgledal pred desetimi leti

Foto: Profimedia
Luka Dončić je na svojem Instagram profilu objavil zanimivo fotografijo izpred desetih let.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski čudežni deček Luka Dončić je tekom letošnje NBA sezone s svojimi partijami navdušil svetovno javnost. Vsi se strinjajo, da si zasluži naziv "novinec leta", blizu pa je tudi udeležbi na tekmi vseh zvezd, saj je na Zahodu izmed vseh igralcev prejel drugo največ glasov. Nekateri navdušenci so šli celo tako daleč, da so ga imenovali za naslednika "Kralja" LeBrona Jamesa.

"All-Star kaliber" Pred Dončićem tega ni storil še nihče

Prvi zvezdnik Dallasa pa ne blesti zgolj na košarkarskih igriščih, temveč tudi na socialnih omrežjih. Tokrat se je odločil sprejeti tako imenovani "10yearchallenge", ki kroži po spletu. Na svojem Instagram profilu je objavil svojo fotografijo izpred desetih let.

Na sliki lahko vidimo mladega Luko v dresu Olimpije, kako se pripravlja na met. Opazimo lahko, da je držo do danes obdržal enako, prav tako podoben pa je tudi njegov izraz na obrazu tekom meta.

Menjava Še lani steber moštva, po prihodu Dončića se ga želijo znebiti

Zapuščina Brez njih ne bi bilo Luka Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.