Šport > Košarka
2850 ogledov

Tako je Luka Dončić izgledal pred desetimi leti

Luka Dončić
Luka Dončić je na svojem Instagram profilu objavil zanimivo fotografijo izpred desetih let.

Slovenski košarkarski čudežni deček Luka Dončić je tekom letošnje NBA sezone s svojimi partijami navdušil svetovno javnost. Vsi se strinjajo, da si zasluži naziv "novinec leta", blizu pa je tudi udeležbi na tekmi vseh zvezd, saj je na Zahodu izmed vseh igralcev prejel drugo največ glasov. Nekateri navdušenci so šli celo tako daleč, da so ga imenovali za naslednika "Kralja" LeBrona Jamesa.

Luka Dončić "All-Star kaliber" Šport Pred Dončićem tega ni storil še nihče

Prvi zvezdnik Dallasa pa ne blesti zgolj na košarkarskih igriščih, temveč tudi na socialnih omrežjih. Tokrat se je odločil sprejeti tako imenovani "10yearchallenge", ki kroži po spletu. Na svojem Instagram profilu je objavil svojo fotografijo izpred desetih let.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge 😂😂😂💯

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Na sliki lahko vidimo mladega Luko v dresu Olimpije, kako se pripravlja na met. Opazimo lahko, da je držo do danes obdržal enako, prav tako podoben pa je tudi njegov izraz na obrazu tekom meta.

Dončić Menjava Šport Še lani steber moštva, po prihodu Dončića se ga želijo znebiti Luka Dončić Hornets Mavericks Zapuščina Šport Brez njih ne bi bilo Luka Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice