Tako je v novo sezono vstopil Jan Oblak

Foto: Epa
Foto: Epa
Atletico za uvod v sezono do treh točk.
Oglej si celoten članek

Madridski Atletico, za katerega igra tudi slovenski vratar Jan Oblak, je v prvem krogu španskega nogometnega prvenstva vknjižil tri točke ob gostujoči zmagi proti Getafeju s 3:0 (1:0). V predmestju španske prestolnice je dva zadetka za rdeče-bele dosegel Alvaro Morata (15., 59.), končni izid pa je v 75. minuti postavil Antoine Griezmann.

Devetindvajsetletni Oblak je branil vso tekmo in v španskem prvenstvu na 268. tekmi še 136. ohranil mrežo nedotaknjeno.

Varovanci Diega Simeoneja so tekmo pred koncem prvega kroga ena od šestih ekip, ki je zabeležila zmago v prvem krogu. Izmed favoritov za naslov prvaka je to uspelo tudi madridskemu Realu, ki je v nedeljo z 2:1 ugnal Almerio.

Barcelona je v soboto sezono začela z remijem brez zadetkov proti Rayu Vallecanu, Sevilla pa je v petek z 1:2 izgubila proti Osasuni.

La Liga Real po preobratu zmagovito krenil v novo sezono La Liga Pokupili pol Evrope, na koncu le do točke proti španskemu "palčku"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.