Šport > Nogomet
539 ogledov

Tako je v novo sezono vstopil Jan Oblak

Jan Oblak Epa
Atletico za uvod v sezono do treh točk.

Madridski Atletico, za katerega igra tudi slovenski vratar Jan Oblak, je v prvem krogu španskega nogometnega prvenstva vknjižil tri točke ob gostujoči zmagi proti Getafeju s 3:0 (1:0). V predmestju španske prestolnice je dva zadetka za rdeče-bele dosegel Alvaro Morata (15., 59.), končni izid pa je v 75. minuti postavil Antoine Griezmann.

Devetindvajsetletni Oblak je branil vso tekmo in v španskem prvenstvu na 268. tekmi še 136. ohranil mrežo nedotaknjeno.

Varovanci Diega Simeoneja so tekmo pred koncem prvega kroga ena od šestih ekip, ki je zabeležila zmago v prvem krogu. Izmed favoritov za naslov prvaka je to uspelo tudi madridskemu Realu, ki je v nedeljo z 2:1 ugnal Almerio.

Barcelona je v soboto sezono začela z remijem brez zadetkov proti Rayu Vallecanu, Sevilla pa je v petek z 1:2 izgubila proti Osasuni.

Real Madrid La Liga Šport Real po preobratu zmagovito krenil v novo sezono Barcelona La Liga Šport Pokupili pol Evrope, na koncu le do točke proti španskemu "palčku"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice