Šport > Nogomet
1832 ogledov

Noro! Vratar Atletica moral zaigrati kot napadalec ter navdušil (video)

Antonio Gomis Aleman Profimedia
Mladi vratar Atletica Madrida si bo dobro zapomnil svoj debi za člansko ekipo, potem ko je moral v igro vstopiti na poziciji napadalca.

Antoniu Gomisu Alemanu so se uresničile otroške sanje. Končno je debitiral za člansko ekipo svojega Atletica Madrida. A na veliko presenečenje vseh, se mladi vratar ni postavil med vratnici, temveč je svoj prvi nastop v dresu Rojiblancosov doživel kar kot nogometaš v polju.

Mladi Gomis je namreč član Atleticove B ekipe, ki pa je letos dobil priložnost, da se na pripravah pridruži celo prvi ekipi španskega velikana. Bil je celo član ekipe na prijateljski tekmi proti Numancii, a vseeno se ni pričakovalo, da bo ob Janu Oblaku in Ivu Grbiću, ki sta si razdelila vsak po en polčas, dobil priložnost.

Antonio Gomis Aleman | Avtor: Profimedia Profimedia

Ekipa Diega Simeoneja je vprašanje zmagovalca rešila že v prvem polčasu, katerega je dobila s 3:0. Argentinec se je tako odločil, da med polčasoma zamenja celotno enajsterico, tako da je na klopi neizkoriščen ostal zgolj mladi tretji vratar. Atletico je že v 52. minuti povedel s 4:0 in vse je kazalo, da se bo tekma mirno končala brez večjih pretresov.

Nato pa se je proti koncu tekme poškodoval obrambni igralec Mario Hermoso, ki v 76. minuti preprosto več ni mogel nadaljevati s tekmo. Ker ni imel na razpolago več nobenega drugega igralca, je moral Simeone v igro poslati kar svojega tretjega vratarja, ki si je hitro nadel dres Felipeja ter se odpravil v igro.

Argentinec je nato nekoliko spremenil taktiko in postavitev igralcev, saj ni želel tvegati z Gomisom na obrambni poziciji, temveč ga je poslal kar v napad, kjer pa je mladi nogometaš navdušil z nekaj potezami, ki so že preplavile splet in postale pravi hit. Mnogi navijači so se tako že pošalili, da nič hudega, da so izgubili Luisa Suareza, saj imajo v svojih vrstah mladega Antonia Gomisa Alemana!

Komentarjev 1
  • Jennifer_Land 12:39 31.julij 2022.

    Googlee je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice