Tako na Dončića gleda nova okrepitev Dallasa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Poznanstvo med Lukom Dončićem in novo okrepitvijo Dallasa sega nekaj let nazaj.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić si bo v prihajajoči sezoni lige NBA slačilnico delil z obrambnim specialistom Joshem Richardsonom, ki se je skupaj s 36. izborom drafta Tylerjem Beyjem Dallasu pridružil z zameno za Setha Curryja.

Poznanstvo med Dončićem in Richardsonom sega vsaj pet let nazaj, ko sta se prvič srečala v okviru priprav na sezono. Dončić je bil tedaj še član madridskega Reala, vendar je bil Richardson že ob prven snidenju prepričan, da je njegova prihodnost lige NBA.

Zadetek v polno Odmevna poteza Dallasa pisana na kožo Dončiću

"Luka ne igra letom primerno. Njegova košarka je daleč naprej. Poznam ga od njegovega 16. leta. Skupaj sva trenirala med sezono. Ko sem ga prvič videl, sem vedel, da bo igral v ligi NBA. Odličen je bil že v Evroligi, zdaj pa v ZDA počne izjemne stvari za Maverickse," je povedal.

Košarkarja sta si tudi na družbenih omrežjih v preteklosti izmenjala več sporočil, kar nakazuje, da sta v prijateljskih odnosih. Ali bosta medsebojno kemijo znala prenesti na parket, pa bo pokazal čas.

Grožnje Dragić je imel glede podaljšanja zvezane roke

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.