Takšna kazen je doletela Zahovića

Foto: Profimedia zlatko zahović
Je upravni odbor slovenskega prvaka vendarle kaznoval športnega direktorja Zlatka Zahovića?
Oglej si celoten članek

Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov, ki se je po koncu kariere uveljavil v vlogi športnega direktorja štajerskega ponosa, je po tritedenskem suspenzu zaradi neprimernega verbalnega napada na novinarja EkipeSN, znova zasedel svoj položaj.

Suspenz ukinjen Zlatko Zahović se vrača!

Odločitev je sprejel upravni odbor aktualnega slovenskega prvaka, ki je ob tem dodal: "Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral."

Kljub pomilostvitvi vijoličastega kluba ostaja v veljavi suspenz Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki je Zahovića kaznovala s polletno prepovedjo udejstvovanja v nogomet. Kazen se bo iztekla 23. septembra 2018.

Zahović bi moral po ukinitvi suspenza spregovoriti v intervjuju za časnik Večer, vendar se to ni zgodilo.

Kljub dogovoru, na podlagi katerega je Večer na Zahovićevo željo objavil celo napoved intervjuja, se prvi mož Maribora dogovora ni držal. Razlog naj bi bila prepoved upravnega odbora kluba, po kateri Zahović ne sme javno nastopati.

Afera Zahović "Nihče ni večji od kluba, suspenz edina možna poteza"

"Dan po seji upravnega odbora, ki je športnemu direktorju ukinil suspenz, nam je Zahovič, ko smo  želeli dokončno uskladiti termin srečanja, dejal, da so se stvari spremenile, a je poudaril, da bo naredil vse, da intervju še pravočasno opravimo. No, včeraj se nam je opravičil in dokončno odpovedal dogovorjen in najavljen pogovor. Zakaj? Kot pravi športni direktor vijoličastih, je dogovor ob ukinitvi suspenza, ki ga je v njegovem imenu prevzel odvetnik Janez Pejovnik, vključeval tudi določilo, da Zahovič ne sme javno nastopati," so zapisali pri Večeru.

NK Maribor navedb, ali ima Zahović res prepoved javnega nastopanja, ni želel komentirati.

Zahović se vrača "Kot verjetno mnogi, sem šokiran"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.