Tepeni navijači: "Z nami so ravnali kot z živalmi"

Foto: twitter varnostniki
Po tekmi med Barcelono in Chelseajem je prišlo do incidenta.
Oglej si celoten članek

Po tekmi med Barcelono in Chelseajem je prišlo pred stadionom Nou Camp do incidentov. Po besedah angleških navijačev so do njih organizirano pristopili policisti in varnostniki in jih začeli pretepati. Poškodovanih naj bi bilo tudi nekaj otrok, privrženci londonskega kluba pa trdijo, da niso z ničemer izzvali takšne reakcije.

Neimenovani navijač modrih je takole opisal situacijo: "Bilo je grozno. Toliko policistov in varnostnikov nisem videl še nikoli, tudi na primer na tekmi v Bakuju, kjer se ne ozirajo toliko na ljudske pravice, ali pa na dvoboju pri Fenerbahčeju ... Pri odhodu s stadiona smo hodili mirno, enako so počeli tudi drugi. Naenkrat so me porinili in izvlekli gumijevke ter palice in začeli mlatiti kot zmešani. Zraven so bili tudi otroci! Sploh niso gledali, kam udarjajo. Povsem vseeno jim je bilo, če bodo udarili dečka ... Poskušal sem jim razložiti, da je otrok na tleh in naj prenehajo. Tip me je pogledal, nato še otroka, pa mojo roko in me nato udaril po njej. Vse imam zatečeno, zelo me boli. Nisem jih želel provocirati, a se niso ustavili. Isti možak se je obrnil k mojemu očetu, ki je poskušal zaščititi ostale otroke in ga trikrat močno udaril po hrbtu." 

Sojenje Zvezdnik jasno povedal svoje mišljenje o Skomini

"Z navijači Chelseaja so ravnali kot z živalmi. Bili smo zadržani, zamudili smo začetek tekme, pri tem pa so nas tepli z gumijevkami. Nore/grozne scene," pa je razmere opisala ena izmed privrženk londonskega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 15. Marec 2018.

    Preventiva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.