"Tepeš spravil Prevca ob kolajno"

Foto: EPA
Foto: EPA
Twitter se je znova 'izkazal', Jurij Tepeš pa se je posul s pepelom in odgovoril: "Moji skoki danes, predvsem pa moje obnašanje danes ter na preteklih nekaj tekmah, niso bili na nivoju človeka, ki je odrasel in bi moral biti v zgled mlajšim."
Oglej si celoten članek

Ob neuspehu slovenske letalne čete, ki je odkrito startala na eno izmed kolajn na svetovnem prvenstvu v poletih, so nekateri navijači svoje razočaranje in srd izlili na twitterju. Kar nekaj jih je iskalo krivca in ga znova našlo v Juriju Tepešu. Slogan, ki pravi, da je ekipa tako močna kot njen najšibkejši člen, za mnoge Slovence ne velja.

Tepeš je kritikom odgovoril na Facebooku.

 

xxx

 

"Cilj je bila medalja"

"Enostavno, na SP v poletih je potrebno imeti osem dobrih poletov, mi smo imeli le štiri. Tu so tako majhne razlike, mogoče malo neučakanosti, in takoj so posledice. Cilj je bila medalja, želje so bile, vendar žal na koncu četrto mesto kot nova izkušnja. Iz tega se je treba kaj naučiti in iti naprej," je po ekipni tekmi svetovnega prvenstva v poletih komentiral glavni trener slovenske reprezentance Goran Janus.

"Prevc je znova opravil v šampionskem slogu, žal pa ekipa šteje štiri člane in vsak mora pokazati veliko. V nadaljevanju je naš glavni cilj, da varno pripeljemo rumeno majico v Planico in da sprintamo v pokalu narodov," je dodal Janus.

Tudi Norvežani so jezni

Kdor izgubi, naj bi imel pravico do jeze. Tako so se po posamični zmagi Prevca oglasili tudi Norvežani. "Prevc bi moral dobiti ocene 16,5, ne pa 18,5. Dve točki bi mu morali odbiti zaradi doskoka, točko in pol zaradi nemirne vožnje v iztek," je o Prevčevem rekordnem skoku, ki mu je prinesel malenkostno zmago pred Kenethom Gangnesom, menil norveški sodnik Ole Walseth.

 

 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:53 18. Januar 2016.

    Lahko rečem, da me je Tepeš s svojo izjavo zelo presenetil, čeprav sem bil včeraj jezen ko ris in še …

  • 09:48 18. Januar 2016.

    dej ne bluzi, a misliš, da športnik res uživa ob svojih porazih in spoznanju, da bo skritiziran na celi črti....tudi …

  • 07:46 18. Januar 2016.

    Mene samo zanima kolk so Tepešu dal dnarja, da je načrtno skoču tolk malo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.